Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Énekes Lajos: "Mindenkivel elégedettek vagyunk" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 19.

ImageHosszú hetek óta keményen készül az Alba Volán 19 jégkorong-csapata az előtte álló idény feladataira: Énekes Lajos és Kóger István edzők alaposan megdolgoztatják a fiúkat. Az eddigi tapasztalatokról Énekes Lajost kérdeztük.

Tovább...
 
Marko jól érezte magát a baloldalon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 18.

ImageMarko Andics az a játékos, aki talán a legegyenletesebb teljesítményt nyújtotta a bajnokságban, s ezt mintegy megkoronázandó, közönségdíjas gólt rúgott a Vasas ellen. Vajon hogy értékeli ő a saját, illetve a csapat teljesítményét?

Tovább...
 
Célegyenesben az U17-es válogatott felkészülése Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 18.

ImageA szerbiai Európa-bajnokságra készülő ifjúsági válogatott keretében korábban három Fehérép Alcoa FKC játékos szerepelt, akik közül Kaszás Ivett térdsérülése miatt hagyja ki a kontinensviadalt, Németh Nóra az utolsó keretszűkítésnél maradt ki az utazó csapatból, viszont Zsigmond Vivienre alapemberként számít Papp György szövetségi kapitány.

Tovább...
 
Mihály Árpád: Magyar válogatott akarok lenni! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 18.

ImageNéhány nappal ezelőtt igazolta le az Alba Volán 19 Mihály Árpádot, aki legutóbb a HC Csíkszeredában szerepelt, ám azt talán kevesen tudják a kitűnő csatárról, hogy jelenleg Amerikában a Pittsburgh Penguins erőnléti edzője irányításával készül. Minderről a www.jegkorong.blog.hu szakportál számol be részletesen, s az írásból az is kiderül:

Tovább...
 
"Az edzéseket is élveztem" Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 17.

ImageAz eheti, a klub válogatottjaival foglalkozó sorozatunkban ezúttal Vincze Melinda, a Fehérép Alcoa FKC balszélsője mesél a nemzeti csapatban töltött két hetéről. A Szlovákia elleni első világbajnoki selejtezőn még kimaradó volt, a visszavágón viszont mindhárom helyzetből gólt szerezve járult hozzá Meli a magabiztos továbbjutáshoz.

Tovább...
 
Az Aranycsapat élő legendája hisz a fiatalokban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 17.

ImageA II. Puskás-Suzuki Kupa alkalmából több egykori kiváló labdarúgó is tiszteletét tette a Sóstói Stadionban. A helyosztókat a helyszínen megtekintette Buzánszky Jenő is, az Aranycsapat legendás játékosa, aki elismerően nyilatkozott a Vidi egyesületének utánpótlás-neveléséről:

Tovább...
 
Anita-Hungaria Női Krikett Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 17.

ImageEgy igazán formabontó hétvégén Magyarország női krikettje bemutatkozott Európának az Anita-Hungaria Női Krikett Fesztivállal. - tájékoztatta szerkesztőségünkt Andy Grieve - Két meccsel a párizsi Thoiry Sólyomok ellen, a fesztivál jelentette a kezdetét a remélhetőleg hosszú jövő előtt álló női krikettnek Magyarországon. Az ősszes jatékos a magyar csapatban Fejér Megyei. A szombati meccs pedig a legelső magyarországi teljes női krikett meccsként vonul be a történelembe.

Tovább...
 
Orbán Viktor: "Aki gyerekekkel foglalkozik, az ne legyen türelmetlen" Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. június 16.

ImageVasárnap a Ferencváros sikerével zárult a második Puskás-Suzuki Kupa a Sóstói Stadionban. A végső győztes mellett a torna szervezői is elégedetten tekinthetnek vissza az elmúlt napokra, hiszen a hat résztvevő csapat kitűnő mérkőzéseken döntötte el a végső sorrendet, a torna tapasztalatait dr. Orbán Viktor, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítója osztotta meg olvasóinkkal.

Tovább...
 
A nyitányon: Alba Volán 19-Graz 99ers Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. június 16.

ImageSorsoltak az Erste Bank Eishockey Ligában, így most már ismert az EBEL 2009/2010-es idényének menetrendje. Az Alba Volán 19 három hazai mérkőzéssel kezd – Graz, Salzburg, Vienna -, majd első idegenbeli fellépésre Jesenicében kerül sor. Az Alba Volán 19 ifj. Ocskay Gábor születése napján, 2009. szeptember 11-én kezd hazai pályán, a Graz 99ers ellen. A folytatásban a liga két élcsapata, a Red Bull Salzburg és a Vienna Capitals látogat a Koronázóvárosba.

Tovább...
 
Sikerélmény az idény zárásaként Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. június 16.

ImageA magyar női kézilabda válogatott 33-22-re győzte le Szlovákiát a világbajnoki selejtező visszavágóján, így összesítésben tizenkét-gólos előnnyel jutott ki a decemberben, Kínában megrendezésre kerülő VB-re. Pastrovics Melinda, a Fehérép Alcoa FKC frissen igazolt kapusa mindkét mérkőzésen jó teljesítménnyel vette ki részét a sikerből.

Tovább...
 
Minden délután edzenek Bakonykuti focistái Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. június 16.

ImageKeményen készülnek a két hónap múlva esedékessé váló bajnokságra Bakonykuti focistái: minden nap fáradhatatlanul bűvölik ama bizonyos bőrdarabot, mivel nem szeretnének szégyent vallani kihívóik előtt. Lelkesen várják augusztus 15-ét és 16-át, amikor az MTK Öregfiúkkal, a Videoton Öregfiúkkal és az Isztiméri Öregfiúkkal mérik össze erejüket a helyi Falunapon.

Tovább...
 
<< Első < Előző 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6612 - 6622 / 7450